Proteinpulver kommer i forskellige former. De tre almindelige er valle, soja og kasein protein. ” Valle er den mest almindeligt anvendte, fordi det er et vandopløseligt mælkeprotein ,” siger Peter Horvath , ph.d., lektor ved Institut for motion og ernæring Fakultet ved State University of New York i Buffalo. “Det er også et komplet protein , så det fik alle disse fordele. ” ( Komplette proteiner indeholder alle ni af de aminosyrer, der er nødvendige for menneskers kostbehov. ) Mennesker, der er veganer kan foretrække sojaprotein, selvom Horvath bemærker, at dens smag undertiden betragtes til at være mere ubehagelig , og det ikke opløses så godt i vand.

Proteinpulver også komme med vidt forskellige prisskilte . “For den afslappede atlet, der ikke har et specifikt behov på et bestemt tidspunkt i deres uddannelse , omkostningerne er ikke så vigtigt ,” siger Horvath . ” Så hvis du kommer til at bruge dem , kan du få stort set den samme ydelse ud af de mindre dyre , mere kommercielt tilgængelige proteiner.

I meget særlige omstændigheder , kan proteinpulver være nyttig. “De er en nem og bekvem kilde til komplet , høj kvalitet protein ,” siger Carole Conn , ph.d. , RD, CSFD , lektor i ernæring ved University of New Mexico. Men husk : De fleste mennesker, selv atleter kan også få alt, hvad de tilbyder ved at spise kilder magert protein som kød , fisk , kylling og mejeriprodukter.

Så når du måske ønsker at bruge dem? Der er et par grunde til, at en almindelig atlet måske ønsker mere protein i deres kost , siger Barbara Lewin , RD, LD , en diætist og sport ernæringsforsker , der har arbejdet med NFL, NBA og NHL atleter og uddannede Ironman konkurrenter :

Når du vokser . En teenager har brug for mere protein til brændstof hans træning , fordi hans krop stadig vokser og bruger mere protein i almindelighed.
Når du starter et program . Hvis arbejder ud er nyt for dig , og du forsøger at opbygge muskler, du kræver mere protein end du normalt ville .
Når du amping op din træning. Hvis du normalt arbejder ud for en halv time et par gange om ugen, men nu har du beslutter dig for at uddanne sig til en halvmaraton , vil din krop har brug for mere protein.
Når du komme fra en skade . Atleter med sportsskader ofte har brug for mere protein til at hjælpe dem med at helbrede .
Hvis du går veganer. Folk, der forfølger en veganer eller vegetar livsstil fjerne en række fælles proteinkilder fra deres kost , herunder kød , kylling og fisk , og nogle gange mejeriprodukter og æg.